Tänään aloitetaankin tiivistelmällä edellisestä päivästä!
Päivä meni aika pitkälti nukkuessa... vihdoinkin. Heräilin kahden aikaan ja hivuttauduin laiskasti koneelle. Siihen sitten jumahdinkin kunnes suunnistamaan Plaguen kanssa kaupan kautta mun tulevalle kämpälle.
Tarkotuksena oli katsella 4D, käydä saunassa ja katsoa vielä yksi leffa.
lopputulos oli kuitenkin lievästi erilainen.
4D oli huono. Sauna oli hyvä, ja leffa olikin jo loppunut kun sitä alettiin katsella. Pitsa onneksi kuitenkin maistui, ja loppuyö sitten bongailtiin shemaleja jostain sukupuolidokkarista.
Ilta oli kaikin puolin mukava ja viihdyttävä.

 

Tänään heräsin siihen etten halua herätä. Pyörin kauan sängyssä ja pohdin, että jaksanko muka oikeasti vaivautua menemään kouluun. Loppuenlopuksi omatunto voitti ja pukeuduin kiireesti.
Nyt taivastelen mesessä teinien kiljumista ja kuinka koneita ei osata käyttää. Jos tuo yksi teinityttö ei lopeta ton hiiren ja näppiksen raiskaamista, niin kohta hiiri ja näppis saa luvan raiskata vuorostaan sen tytön.
Oikeasti nyt. Kaikkien pitäisi pystyä käyttämään noita koneita, mutta en usko että kovin moni teinimerkonomilutka osaa käyttää konetta pelkällä näppiksellä.
Onnea sitten heille.
Seuraavan kerran kun testaan tota hiirtä, jos se ei toimi kunnolla, niin tiedän kenen kaulaan kiedon monikäyttöisen usb johtoni. Saatana.
Päänsärky vain pahenee tuollaisesta pahoinpitelemisestä.

Työssäoppimisraportti melkein valmis (viimein. Vaan pari päivää myöhässä.) ja tilasinpas samalla itselleni siinä sitten parit EP:t. Cold cold groundin toinen ja kolmas EP pitäisi sitten jossain vaiheessa löytyä oikein hyllystäkin!

Kun tuo työssäoppimisraportti valmistuu, pitää käydä äikän lukiotehtävien kimppuun.
On se elämä raskasta.Huhhuh.